Güneş Paneli ve Rüzgar Türbini Sistemlerinde Bayilik Veriyoruz !

Ülkemizde yenilenebilir enerji sektöründe hızla artan talep doğrultusunda, bu sektöre olan ilgi hızla artmış ve yeni iş imkanlarının doğmasına sebeb olmuştur. EkonomikSolar.com firmasının da merkez markası olan Gökyüzü Yatırım Yenilenebilir Enerji firması, sektöre yeni adım atmak isteyen girişimcilere bayilik fırsatı veriyor. Güneş Paneli ve Rüzgar Türbini Sistemlerinde bayilik alarak sizde yerinizi ayırtın. Güvenilir ürün yelpazesi, rekabetçi fiyat avantajı ve sağladığı teknik destek ile birçok firmanın sunmadığı desteği size sunuyoruz.

1 – Bayi ile ilgili şartlar:

a) 18 yaşını bitirmiş ve kazai rüştünü kazanmış olmak,
b) Yüz kızartıcı, hürriyeti bağlayıcı ve ağır ceza suçlarından hüküm giymemiş olmak ve bu suçlardan sabıkası bulunmamak,
c) Akli özürü bulunmamak.

2 – İşyeri ile ilgili şartlar:

a) Güneş Enerjisi ve Rüzgar Türbini için bayilikler gerçek ve tüzel kişilere verilir. Bayilik talep edilen işyerinde en az 1 (bir) yıldır faaliyet gösteriliyor olmalıdır.

b) İşyeri, insan yoğunluğunun olduğu cadde üzerlerinde veya işlek bir sokakta ya da iş merkezlerinde bulunmalıdır, Güneş enerjisi ve rüzgar türbinleri ile ilgili bir showroom içermelidir.

d)Bayilikler, elektrik, elektronik veya mühendislik üzerine faaliyet gösteren yeterli özellikleri taşıyan işyerlerine verilir.

3 – Mali Şartlar:

a) Güneş Enerjisi ve Rüzgar Türbini sistemleriden ön bayilik bedeli alınmayacaktır. Fakat bayilerin bir süre firmamız ile çalışması ve gerekli güveni kazandıktan sonra indirimli bayi listesi üzerinden alımlarına izin verilecektir.

b) Silver bayilik fiyatları öncelikli olarak 10.000,00 TL ve üzeri alım yapan firmalar ile paylaşılacaktır. Yıllık 50.000,00 TL kotasını dolduran bayilerimiz Gold Bayilik fiyatlarından alım yapmaya hak kazanırlar.

c) Silver Bayilerimiz ödemelerini peşin olarak gerçekleştirirler. Gold Bayilerimiz 45 gün vade ile alım yapma hakkına sahiptir…

Bayilik alabileceğiniz rüzgar türbinleri için bu linke tıklayabilirsiniz => Ekonomik Solar Rüzgar Türbinleri

Bayilik alabileceğiniz güneş panelleri için bu linke tıklayabilirsiniz => Ekonomik Solar Güneş panelleri